Victorie în prelungiri pentru CSM Galați la Târgu Secuiesc

437
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a avut nevoie de patru reprize pentru a câștiga meciul doi al confruntării de la Târgu Secuiesc cu cei de la CSHC Fenestela. La finalul celor 60 de minute prevăzute inițial scorul era egal 2-2.

CSM Galați a condus cu 1-0 și 2-1. Antal Alferd a deschis scorul în minutul 2, pasă Lymansky, 1-0 fiind scorul după 20 de minute. La reluare, în minutul 22, CSHC Fenestela a egalat la 1, un minut mai târziu formația gălățeană a trecut în avantaj, scor 2-1, după golul marcat de Mikhail Shabanov în situație de superioritate numerică. Partea secundă s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, golul egalării fiind marcat de formația covăsneană în minutul 33. Cum în ultima repriză nu s-a marcat, învingătoarea s-a decis în urma unei reprize suplimentare de prelungiri. În over time Aleksander Neznamov a marcat golul victoriei gălățene în minutul 4 al reprizei suplimentare de prelungiri.

Cu cele două puncte acumulate în dubla cu CSHC Fenestela echipa de hochei de la CSM Galați este pe locul 3 în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 38 de puncte, 22 de jocuri. CSM Galați are patru puncte mai mult, dar și cinci meciuri în plus, față de CSM Corona Brașov echipa de pe locul 4.

CSM Galați: Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;

Evgeni Yemilianenko, Hildebrand Szabolcs, Artem Sursov, Konstantin Chernyuk, Cătălin Berdilă, Szabo David, Raduly Norbert – fundași;

Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin, Yuri Nazarov, Aleksei Baskov, Mikhail Shabanov, Yevgeni Lymansky, Sillo Huba, Benedek Roland, Remus Gheorghe, Antal Alfred, Andrei Buleandră – atacanți.

Pentru CSM Galați urmează o serie de șase jocuri consecutive pe teren propriu. La 3 și 4 februarie, formația gălățeană va juca cu Sapientia, apoi la Galați vor veni cei de la ACSH Gheorgheni, 7-8 februarie, iar seria se va încheia cu jocurile din 11 și 12 februarie, contra celor de la Corona Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal