Voința Cudalbi, campioana de peste iarnă din Liga a IV-a nu se gândește la titlu. ”Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri”

461
Voința Cudalbi

Campioana de peste iarnă din Liga a IV-a Galați, Voința Cudalbi, nu ar spune nu unei eventuale participări din sezonul viitor în eșalonul superior, Liga a III-a. Până la o posibilă participare în eșalonul trei cei de la Cudalbi, prin vocea antrenorului Gelu Munteanu, sunt conștienți că mai sunt pași importanți de făcut. Legat de parcursul campioanei de toamnă în turul campionatului, obiectivele din partea a doua a sezonului sau planurile de viitor am vorbit cu antrenorul liderului Gelu Munteanu.

Dacă ar fi să faceți o analiză a primei părți de campionat, care au fost punctele forte și cele slabe ale turului?

-Analiza noastră la sfârșitul turului de campionat nu poate sa fie decât una pozitivă, din moment ce am câștigat 31 din cele 33 de puncte puse în joc.

Cu ce obiectiv ați început sezonul și cum vă situați după prima parte a sezonului?

-Ca și în campionatul precedent obiectivele noastre au fost să practicăm un fotbal plăcut și să câștigăm cât mai multe jocuri, astfel încât să-i bucuram pe suporteri și să onorăm investițiile făcute.

-Cum vedeți lupta pentru titlul din Liga a IV-a? Aveți cu cine să vă duelați? Iveștiul e chiar departe în clasament.

-Consider că lupta la titlu nu s-a încheiat. Mai sunt multe puncte puse în joc. Fiecare echipă are șansa ei. Sper ca la finalul campionatului noi să fim câștigătorii.

-În perspectiva jocurilor de baraj, există disponibilitate la Cudalbi pentru o eventuală accedere în eșalonul superior?

-Trebuie să o luăm pas cu pas, întâi sa câștigăm campionatul, apoi barajul și după sper ca împreună să găsim soluții pentru a putea evolua în eșalonul trei al fotbalului românesc.

-Cum este privită în societate, la Cudalbi și prin împrejurimi, echipa de fotbal Voința? Vin oamenii la meci la Cudalbi?

-Echipa Voința Cudalbi are o tradiție respectabilă, fiind una dintre echipele cu cele mai multe participări în competițiile județene. În ceea ce privește prezenta spectatorilor ne-am dori să fie una mai numeroasa, sperând totodată, să-i facem pe copii să vină la stadion în detrimentul gadget-urilor!

Cum se implică autoritățile locale în sprijinirea activității echipei de fotbal? Cine sprijină financiar echipa?

-Autoritățile locale sprijină activitățile sportive din localitate și în special CS Voința Cudalbi. Bugetul clubului este alcătuit, exclusiv, din subvenții de la bugetul local.

Cum este structurat lotul de jucători ? Aveți jucători din alte localități? Pregătiți ceva schimbări de lot în pauza de iarnă?

-Lotul de jucători este unul echilibrat, alcătuit din jucători cu experiență la nivelul Ligii a IV-a, unii dintre ei având și performanțe în ligile superioare ale fotbalului românesc. Schimbări importante în structura lotului nu vor fi. Ne vom baza și în retur pe cei care ne-au făcut campioni de toamnă, dar dacă ar fi oportunități, să mai completăm, suntem deschiși să colaborăm.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal