Campionii au defilat în derby-ul campionatului cu FK Odorhei

153
sursa foto: CS United Galați/Facebook

Deținătoarea celor trei trofee din futsalul autohton United Galați s-a impus categoric, scor 7-2, în derby-ul campionatului Ligii I cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc. Formația pregătită de Florin Ignat a demonstrat încă o dată de ce este principala favorită la titlu și în acest sezon în jocul chiar cu una dintre contracandidate.

Harghitenii au fost ”luați pe sus” de campionii lui Florin Ignat, iar după ce și-a creat câteva oportunități Andrei Crăciun a deschis scorul în debutul meciului, minutul 3. Avantajul a fost dublat aproape de jumătatea reprizei inaugurale, Vlăduț Dudău a centrat din marginea terenului în fața porții, iar un apărător al harghitenilor și-a introdus mingea în poartă. Harghitenii au încercat să echilibreze disputa, portarul Petrișor Toniță s-a evidențiat în câteva situații, iar în minutul 12 FK Odorhei a marcat pentru 2-1. United și-a continuat șarjele ofensive, iar cu 5.28 minute rămase din prima parte Daniel Araujo a marcat pentru 3-1 după un contraatac purtat de antrenorul Florin Ignat, cel responsabil și cu pasa de gol.

Scorul pauzei a fost stabilit cu 2.15 minute înainte de finalul reprizei de debut. Petrișor Toniță a pasat din fașa porții sale, Andrei Crcăin a fost pe recepție, a pivotat și a marcat pentru 4-1. La pauză United putea avea un avantaj mai mare, dar brazilianul Araujo a ratat o lovitură de la 10 metri, penalty, iar Robert Crișan a nimerit bara la una din ultimele faze ale reprizei.

La reluare harghitenii au atacat cu cinci jucători de câmp, iar Robert Crișan a speculat faptul că echipa din Odorhei a evoluat cu un jucător de profil ofensiv între buturi și a marcat pentru 5-1. Daniel Araujo a urcat tabela la 6-1 după un schimb de pase cu Krstic când tabela mai indica 15.11 minute din meci. După ce FK Odorhei a reușit să reducă la 6-2, Octavian Cireș a ”închis” tabela cu golul de 7-2, după pasa primită în fața buturilor de la inepuizabilul Florin Ignat.

Jocul a fost abordat de United cu formula: Toniță – Burdujel, Dudău, Cireș, Crăciun; Cârdei – Krstic, Arhire, Crișan, Ignat, Araujo, Oană, Boșneagă.

Chiar dacă are un meci mai puțin disputat decât celelalte echipe United conduce în Liga I de futsal cu 32 de puncte din 13 jocuri, un punct mai mult decât cei de la Autobergamo Deva, două puncte în plus față de învinsa de azi FK Odorheiu Secuiesc.

Pentru United urmează meciul de pe terenul celor de la Autobergamo Deva, 12 februarie, ora 18.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal