Cristi Ștefu, despre organizarea unei noi grupe de Liga Campionilor la Galați: ”Să vedem ”cărțile” cu care jucăm”

65

Campioana României, United Galați, a găzduit în toamna acestui an o grupă din main round-ul, tabloul principal, din UEFA Futsal Champions League. Președintele de la United, Cristi Ștefu, omul care a coordonat evenimentul de la Galați a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro Lider FM, despre posibilitatea unei organizări la Galați și în acest an, (în cazul în care United va câștiga campionatul Ligii I), unei noi grupe de UEFA Futsal Champions League.

”La rece nu aș zice nu. Pe de altă parte trebuie să fim realiști, să vedem cărțile cu care jucăm. Depinde de ce grupă vrem să organizăm. O grupă de main round poate că ar fi plauzibil, dar chiar și așa zic eu, ce a determinat până la urmă forul organizator, UEFA, să hotărască locația la Galați a fost publicul și partea de promovare on line care s-a reflectat în media”, a spus Cristi Ștefu.

Președintele clubului gălățean a prezentat și un impediment în organizarea grupelor de Futsal Champions League la Galați. ”Sala nu ne prea ajută, este o structură veche. Am avut discuții la inspecția sălii înainte de turneu cu o zi când am fost cu delegatul turneului și observatorul de joc. Într-adevăr a trebuit să ne adaptăm ca să putem pune la dispoziție toate condițiile acolo în sală. Nu știu în ce măsură aș vrea să mă mai implic, când știu câte lacune sunt. Prefer să aștept să facem o sală mai mare undeva în zonă și atunci să atragem un nou turneu. Sportul gălățean chiar merită o sală nouă, avem rezultate, se vede că merităm”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal