Hai la Sala Sporturilor. Se joacă derby-ul campionatului United – FK Odorhei

433
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cele mai bune echipe din futsalul autohton, United Galați, deținătoarea celor trei trofee din futsalul de la noi, și FK Odorheiu Secuiesc se întâlnesc joi, 2 februarie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor Dunărea în etapa a II-a din turul suplimentar al Ligii I.

După etapa de pauză de la finalul săptămânii campionii de la United au predat șefia Ligii I chiar celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Înaintea meciului de joi harghitenii sunt pe primul loc în Liga I cu 30 de puncte din 13 jocuri, un punct, dar și un meci mai mult decât United Galați.

Antrenorul campionilor, Florin Ignat, nu este afectat de pierderea șefiei din Liga I, asta după ce echipa pe care o pregătește a stat în prima etapă din turul suplimentar (din cauza numărului impar de echipe din primul eșalon de futsal. ”După cum știți sezonul trecut am terminat sezonul regular (tur-retur-tur suplimentar) pe locul doi. Pentru mine contează meciurile din semifinale. Dacă vrei să fii campion trebuie să câștigi un meci sau două pe terenul adversarei”, a spus Florin Ignat pentru United TV.

Conform lui Florin Ignat în perioada următoare este așteptat să se alăture echipei și brazilianul Pele. ”A ieșit și avizul de muncă sau depus toate actele. Acum depinde de Ambasada din Brazilia să vină cât mai repede”.

United și FK Odorheiu Secuiesc s-au întâlnit în acest sezon de două ori, cele două jocuri s-au încheiat de fiecare dată fără învingător. La Odorhei a fost 3-3, iar la Galați, în retur, a fost 0-0.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal