Nici cu Slatina! CSM Galați a înregistrat a 16-a înfrângere în 17 jocuri!

291
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nici când au întâlnit cel mai accesibil adversar, din punct de vedere al clasamentului, handbalistele de la CSM Galați nu au reușit să-și treacă în cont prima victorie de la revenirea între echipele din Liga Națională.

Într-un joc contând pentru etapa a XVII-a din LNHF CSM Galați, echipa de pe ultimul loc, a pierdut jocul de pe teren propriu cu vecina de clasament, CSM Slatina, penultima clasată, scor 25-31.

Cu excepția momentelor din debutul meciului, echipa vizitatoare a condus în cea mai mare parte din joc. La pauză echipa din Slatina a intrat cu un avans de trei goluri, scor 16-13. Pe parcursul reprizei secunde formația din Slatina s-a desprins decisiv și a avut chiar un avans de 9 goluri, scor 22-31.

Mădălina Bichir a fost cea mai bună marcatoare de la CSM Galați cu 5 goluri, secondată de Daniel Corban cu 4 reușite.

CSM Galați este pe locul 14, ultimul, în LNHF cu un singur punct acumulat în 17 jocuri. Pentru formația gălățeană urmează meciul de Cupă cu formația de Divizia A, liga secundă, CSM Corona Brașov, meci ce se va disputa joi, 23 februarie, de la ora 18.00, la Brașov. În Liga Națională formația gălățeană va juca următorul meci pe terenul viceliderului Gloria Bistrița. La Galați următorul meci va fi jucat de CSM în jurul datei de 19 martie, cu Dunărea Brăila.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal