S-a stabilit componența turneului final al Cupei de Iarnă Nicolae Rainea

Cupa de Iarnă Nicolae Rainea, competiție de fotbal în sală ce a ajuns la ediția a X-a, și-a desemnat cele patru echipe participante la turneul final al competiției. Cele patru câștigătoare de zone din faza regulată se vor înfrunta sâmbătă, 11 februarie, la Galați, Sala Siderurgistul, în cadrul turneului final.

Din zona 1 la turneul final va participa Voința Cudalbi. Zona s-a desfășurat la Cudalbi, iar gazdele de la Voința, campioana de iarnă din primul eșalon județean, au obținut biletele pentru turneul final cu victorii categorice: 8-1 cu Flacăra Pechea (Liga a V-a), 10-1 cu Răzeșii Valea Mărului (Liga a V-a) și 15-2 cu Zorile Grivița (Liga a V-a).

Zona 2 s-a desfășurat la Schela, iar la turneul final a obținut calificarea Luceafărul Berești (Liga a IV-a). Cei de la Luceafărul au obținut dreptul de a participa la turneul final după ce au învins în finală echipa gazdă a zonei ACS Lascăr Schela (Liga a V-a), scor 5-1.

La turneul final al Cupei de la iarnă va juca și Gloria Ivești, a doua clasată din Liga a IV-a după meciurile din tur. Echipa din Ivești a obținut dreptul de juca la turneul final după ce a câștigat zona 3. Zona s-a disputat la Matca, iar echipa din Ivești a obținut calificarea după ce a învins, la limită, în finală Viitorul Umbrărești, scor 3-2.

Zona 4, de la Șendreni, trimite la turneul final Covurluiul Târgu Bujor. Formația din Târgu Bujor merge la turneul final după victoriile, scor 2-1 cu Foresta Șendreni, Liga a V-a, și 5-2 cu Șoimii Foltești, Liga a V-a, și 4-2 cu colega de eșalon Victoria Independența (Liga a IV-a).

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.