Trei puncte rapide pentru CSM Arcada cu Explorări Baia Mare

82
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Puțin peste o oră le-a trebuit campionilor de la CSM Arcada să-și adjudece toate punctele din disputa de la Sala Sporturilor Dunărea cu Știința Explorări Baia Mare. Într-un joc din etapa a 15-a formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 după un joc dominat în totalitate de jucătorii cvadruplei campioane a României.

În primul set CSM Arcada s-a impus cu scorul 25-11. După 8-4, campionii au mai condus cu 16-6 și 21-10. Al doilea parțial a adus și câteva momente de opoziție din partea maramureșenilor. CSM Arcada a condus cu 4-1 și 8-6 în debut. Malescha a menținut formația gălățeană în avantaj, scor 16-14. Jucătorii campioanei și-au menținut ecartul până în aproape de finalul setului. La scorul 22-20 s-a evidențiat căpitanul Marian Bala iar internaționalul român cu trei atacuri consecutive a urcat tabela la 2-0.

Setul trei a avut o desfășurare asemănătoare cu cel inaugural. Campionii au condus cu 6-3, 16-10, 21-13. În final danezul Madsen cu două atacuri și uzbecul Sobirov cu două servicii as au pus punct meciului la 25-13.

Sergiu Stancu a început meciul cu formula: Marian Bala, Vasile Talpă, Andrija Vilimanovic, Oskar Kjerstein Madsen, Tudor Magdaș, Alexandru Rață, Vlad Kantor – libero. Au mai jucat: Andrei Butnaru, Kristaps Smits, Marin Lescov, Daniel Malescha, Akhrorjon Sobirov, Liviu Cristudor – libero.

CSM Arcada este pe trei în clasamentul Diviziei A1 masculine de volei cu 36 de puncte, la cinci puncte în spatele celor de la Steaua și Dinamo. Pentru formația gălățeană urmează meciul de pe terenul celor de la Știința București, 4 februarie, urmând ca la 11 februarie, formația gălățeană să revină la Sala Sporturilor cu jocul contra celor de la CSM Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal