Un nou duel de foc pentru campioni. Meci pe terenul liderului în direct la TVR3

210

Două dintre formațiile valoroase din Divizia A1 masculină de volei, CSA Steaua București, viceliderul la zi al campionatului, și CSM Arcada Galați cvadrupla campioană a României se vor întâlni sâmbătă, la București, în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu”, într-unul din derbiurile campionatului primei ligi masculine de volei.

Înaintea jocului de sâmbătă cele două formații sunt vecine de clasament, iar victoria va avea un rol foarte important în apriga luptă pentru un loc în vârful ierarhiei la finalul sezonului regulat. Campionii sunt pe trei în A1M cu 42 de puncte acumulate după ce au disputat 17 jocuri, în timp ce gazdele jocului de sâmbătă sunt pe doi 46 de puncte din același număr de jocuri.

Înaintea începeri etapei cei de la Steaua erau chiar pe primul loc în ierarhie, dar Dinamo București a jucat vineri cu U Cluj-Napoca s-a impus cu scorul 3-0 și a preluat șefia în primul eșalon al voleiului masculin de la noi. În aceste condiții meciul de la București va fi, cu siguranță, intens disputat, strâns, dată fiind miza jocului și a punctelor puse în joc.

Mai mult decât atât campionii au prilej de revanșă pentru înfrângerea din meciul tur, de la Galați, scor 1-3, echipa bucureșteană fiind singura dintre cele din întrecerea internă ce a plecat cu toate punctele de la Galați în actuala ediție a Diviziei A1.

Pentru jocul de sâmbătă formația gălățeană nu se va putea baza pe serviciile lui Akhrorjon Sobirov, centrul din Uzbekistan a suferit o accidentare. De altfel, la ultimul meci al campionilor, cel de pe teren propriu cu Constanța, ”Akrho” a figurat pe lista rezervelor deși avea ceva probleme la picior.

Jocul de sâmbătă va începe de la ora 17.30, și va fi transmis în direct de TVR3. Partida va fi condusă de Paul Alexi Szabo, din Oradea, arbitru A1, și Alexandru Prodana, din București, arbitru A2. Observator al jocului a fost delegat Angheluș Cotoanță din București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal