Baschetbaliștii de la CSM Galați au pierdut în ultimele secunde la Târgu Mureș

65

Echipa de baschet de la CSM Galați a revenit la jocurile din Liga Națională de Baschet Masculin după o pauză competițională de aproape o lună. Formația gălățeană a jucat sâmbătă în etapa a III-a din Grupa locurilor 11-19 din LNBM la Târgu Mureș, cu CSM-ul local. Jocul de la Târgu Mureș a fost pierdut dramatic de formația gălățeană, scor 92-94, cu aruncarea ce a stabilit învingătoarea transformată de mureșeni cu șapte secunde înainte de final.

Gazdele au condus aproape în permanență până în debutul sfertului patru. CSM Galați a revenit pe tabelă la 72-72 în secvența decisivă, după ce a recuperat un ecart chiar de -14 puncte, scor 31-57. Ultimul sfert s-a jucat pe contre, cele două echipe au alternat la conducere, iar în final, când mai erau 7 secunde din meci CSM Târgu Mureș a marcat coșul victoriei în urma a două aruncări libere. CSM Galați a avut șansa unei ultime aruncări cu care să îndrept victoria spre Galați, dar aruncarea din ultima secundă a lui Mitrovic nu și-a găsit ținta.

Luka Mitrovic cu 20 de puncte a fost cel mai bun marcator de la CSM Galați. Pentru CSM Galați au mai punctat: Armuș 17p, Prijovic 15p, Gibbs Jr. 12p, Calenic 8p, Ciotlăuș 6p, Nikolic 6p, Stan 5p, Petică 3p.

CSM Galați este prima în Grupa 11-18 din LNBM cu 8/1 la general, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu CSM Petrolul Ploiești, meci programat în jurul datei de 11 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal