Covurluiul Târgu Bujor urcă pe podiumul Ligii a IV-a după victoria cu revelația Siretul Cosmești

845

A doua etapă din retur a adus și prima schimbare pe podiumul campionatului. În etapa a 13-a, la Târgu Bujor, s-au duelat revelațiile campionatului gazdele de la Covurluiul și nou promovata Siretul Cosmești. Jocul a fost câștigat de echipa de pe malul Covurluiului cu scorul 6-4, după ce la pauză echipa pregătită de Damian Băncilă a condus cu 3-0. Covurluiul a avut marcatori unul și unul.

Eduard Dumitru a realizat o triplă, Silviu Moise ”Jardel”, Gabriel Tănasă și Denis Spânu au fost ceilalți marcatori ai Covurluiului. Pentru echipa din Cosmești au marcat: Gheorghiță Stroi și Mihai Bejan (o triplă).

În celelalte meciuri ale etapei liderul Voința Cudalbi a obținut a 12-a victorie stagională, scor 4-1, pe terenul celor de la ACS Lascăr Schela, Gloria Ivești a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, Luceafărul Berești a plecat cu toate punctele din deplasarea de la Avântul Drăgănești, Agrostar Tulucești a realizat scorul etapei 6-0 cu Siretul Cosmești, iar Victoria Independența a terminat la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești.

Voința Cudalbi conduce în Liga a IV-a cu 37 de puncte pe doi este Gloria Ivești cu 28 de puncte, iar pe podium a urcat Covurluiul Târgu Bujor cu 23 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul patru Luceafărul Berești.

Etapa a 14-a se va disputa după programul:

  • Viitorul Umbrărești – Agrostar Tulucești
  • Luceafărul Berești – Victoria Independența
  • Siretul Cosmești – Avântul Drăgănești
  • Muncitorul Ghidigeni – Covurluiul Târgu Bujor
  • Lascăr Schela – Gloria Ivești
  • Voința Cudalbi – Alegria Matca.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal