CS Dinamo, primul obstacol al voleibaliștilor de la CSM Arcada la turneul final de Cupă

58
foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CS Dinamo București, foarte probabilul adversar din semifinalele campionatului Diviziei A1, este oponentul campionilor de la CSM Arcada în meciul decisiv de calificare în finala Cupei României.

Sâmbătă, 18 martie, de la ora 19.00, în orașul natal al lui Sergiu Stancu, tehnicianul campionilor este originar din Brașov, sala ”D.P. Colibași”, CSM Arcada va juca cu CS Dinamo în semifinala de Cupă. La turneul final Cupei pe lângă CSM Arcada și CS Dinamo vor mai juca CSA Steaua București și SCMU Craiova, de altfel, careul de ași al campionatului Diviziei A1.

Tehnicianul campionilor, Sergiu Stancu, nu consideră un dezavantaj pentru formația gălățeană că întâlnește Dinamo în semifinale. ”Ne dorim să jucăm cu cele mai bune echipe pentru a ne dovedi în primul rând nouă și tuturor oamenilor care sunt lângă noi că CSM Arcada Galați este capabilă de a juca un volei de calitate și de a câștiga trofee. Dinamo, primul adversar, este o echipă bună, construită pentru a câștiga. Cu siguranță vor avea și ei o presiune a rezultatelor s-au făcut investiții majore acolo, iar acest lucru este benefic voleiului din România. Ne dorim să ne păstrăm Cupa câștigată anul trecut în aceeași sală”, a spus Sergiu Stancu pentru Arcada TV.

În actualul sezon cele două adversare din semifinala de sâmbătă s-au întâlnit de trei roi, de fiecare dată meciul s-a decis în set decisiv. Primul meci al sezonului a fost între cele două echipe, în Supercupă, iar Dinamo a învins cu 3-2, a urmat duelul din turul campionatului, câștigat de formația campioană cu același scor 3-2, iar în retur, la București, CS Dinamo a învins cu scorul 3-2.

Învingătoarea din semifinala CSM Arcada – CS Dinamo va juca în finala Cupei duminică, de la ora 17.00, cu învingătoarea din cealaltă semifinală CSA Steaua – SCM Craiova. Atât semifinalele de sâmbătă, orele 16.00 și 19.00, cât și finala vor fi transmise în direct de TVR 3.

CSM Arcada Galați este deținătoarea trofeului Cupei României. În finala de sezonul trecut formația gălățeană a învins cu scorul 3-0 CSA Steaua București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal