CSM Galați a câștigat duelul de la matineu cu Brașovul

577
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Al doilea meci dintre CSM Galați și CSM Corona Brașov, disputat la matineu la patinoarul din Brașov, s-a încheiat cu victoria formației gălățene, scor 6-3.

CSM Galați a condus cu 3-1 la prima pauză, brașovenii s-au apropiat la 3-2 după treimea secundă, iar în ultima parte formația gălățeană s-a impus cu scorul 3-1. Mircea Constantin și Yuri Nazarov au marcat câte o dublă, Cătălin Berdilă și Aleksei Baskov au fost ceilalți marcatori de la CSM Galați. Cele două jocuri de la Brașov au fost abordate de formația din Brașov cu jucătorii ce evoluează de regulă mai puțin. Mâine clubul din Brașov, la Gheorgheni, va debuta în semifinalele Ligii Erste, iar titularii obișnuiți au fost menajați pentru seria din play-off cu harghitenii.

CSM Galați a încheiat pe locul patru meciurile din sezonul regulat al Campionatului Național de Seniori și a ratat accederea în play-off după meciurile din sezonul regulat. Gruparea gălățeană alături de SC Miercurea Ciuc, Fenestela și Sapientia U23 va continua meciurile din Campionatul Național de Seniori în Grupa B, grupă pentru recalificarea în play-off. În Grupa B se vor juca meciuri duble tur-retur, iar CSM Galați va întâlni sâmbătă și duminică, 11-12 martie, Sapientia U23, la Galați.

Prima dintre cele patru echipe din Grupa B se va alătura celor de la CSM Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și CSA Steaua București în play-off-ul Campionatului Național.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal