CSM Galați pierde cu SC Miercurea Ciuc și își diminuează șansele de calificare în play-off

629
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați și-a diminuat considerabil șansele de calificare între primele patru formații din Campionatul Național de Seniori. Gruparea gălățeană a pierdut cu scorul 3-6 jocul de pe teren propriu cu SC Miercurea Ciuc, principala contracandidată la câștigarea Grupei B din competiția internă.

Harghitenii au început mai bine și au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Stach. La două minute distanță formația gălățeană a fructificat o situație de om în plus pe gheață și a egalat prin golul marcat de Teamriuc. Ciucanii au intrat cu avantaj de un gol la prima pauză, scor 2-1, după golul marcat de Reszegh.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate harghitenilor. Cei de Sport Club au reușit un parțial 3-0 în trei minute, la jumătatea reprizei, și s-au desprins la 5-1. CSM Galați a replicat cu un nou gol al lui Teamriuc, în minutul 38, însă repriza s-a încheiat cu un gol controversat. Sport Club a marcat pentru 6-2, pe buzzer beater, reușita ciucanilor a fost contestată de gălățeni pe motiv că a fost marcată după expirarea timpului, dar în cele din urmă arbitrii au validat reușita.

CSM Galați a mai echilibrat jocul în repriza secundă, a marcat însă doar o dată, prin Nazarov în minutul 46, insuficient pentru a pune în pericol victoria celor de la Sport Club Miercurea Ciuc.

În clasamentul Grupei B din CN Seniori SC Miercurea Ciuc este prima cu 6 puncte din două jocuri. CSM Galați este pe doi cu același număr de puncte, șase, dar din trei jocuri disputate. Harghitenii au și avantajul punctului în plus cu care au intrat în Grupa B, 13 față de cele 12 ale gălățenilor.

Pentru CSM Galați urmează prima deplasare din Grupa B duminică, 19 martie, formația gălățeană va juca la Târgu Secuiesc pe terenul celor de la Fenestela.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal