Cupa României – faza județeană. Calificare pe linie pentru oaspeți. Foresta Șendreni a reușit scorul etapei

1533
Foresta Șendreni

Fotbalul județean a revenit la finalul săptămânii cu o etapă, cea inaugurală, din Cupa României. În turul II al Cupei României au obținut calificarea toate echipele ce au fost vizitatoare în meciurile disputate sâmbătă și duminică.

Scorul etapei a fost realizat de liderul din Liga a V-a. Foresta Șendreni a învins cu scorul 6-0 pe terenul celor de la Siretul Piscu.

Aproape de performanța celor de la Șendreni au fost cei de la ACS Lascăr Schela în victoria, scor 5-0, din jocul de pe teren propriu cu vecinii de la Victoria Slobozia Conachi, dar și Viitorul Umbrărești. Formația ce activează în Liga a IV-a s-a impus cu socrul 5-0 în jocul de pe terenul celor de la Flacăra Pechea.

Șoimii Foltești a fost prima echipă ce a obținut calificarea în turul secund al Cupei, după victoria de sâmbătă, de la Galați, cu Sporting Galați, scor 3-1.

Cele mai multe goluri ale etapei de la Cupă, șapte, s-au marcat în jocul de la Grivița unde Victoria Independența s-a impus cu scorul 5-2.

Prutul Vlădești a obținut calificarea în turul următor al competiției KO după ce a învins, la limită, scor 2-1, Viitorul Frumușița într-un joc disputat la Frumușița.

Calificare după victorii la limită au obținut și Muncitorul Ghidigeni, scor 1-0, pe terenul formației de Liga a V-a Viitorul Costache Negri.

Alegria Matca a jucat pe teren propriu la debut în Cupa României cu Răzeșii Valea Mărului și a obținut calificarea cu scorul 2-1, după ce la pauză vălmărenii conduceau cu 1-0.

În turul următor al Cupei vor juca și cei de la Agrostar Tulucești după ce au învins, scor 4-2, Mălina Smârdan, joc disputat pe terenul echipei de Liga a V-a, la Smârdan.

Un meci s-a încheiat după prelungiri. ACS Vânători s-a impus cu scorul 3-1, după o repriză suplimentară de prelungiri, pe terenul colegei de eșalon Voința Cișmele, în timp ce rezultatul unui joc a fost omologat de Comisia de Competiții AJF Galați. Avântul Drăgănești a obținut calificarea în următorul tur al Cupei după ce Inter Tudor Vladimirescu nu s-a prezentat la jocul ce era programat la Tudor Vladimirescu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal