Dorinel concluzia meciului cu Iașiul: ”Ne-am bătut singur azi, două greșeli individuale au făcut diferența”

633
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

Play-off-ul campionatului Ligii secunde a fost început de Oțelul cu o înfrângere, scor 1-2, pe teren propriu cu Poli Iași. Managerul Oțelului, Dorinel Munteanu, apreciază că înfrângerea din debutul turneului de promovare a venit pe fondul a două greșeli personale.

”O înfrângere pe care eu o consider nemeritată. Am început foarte bine jocul, am marcat. Sunt foarte dezamăgit de atitudinea și de jocul a doi-trei jucători, nu s-au ridicat la nivelul echipei. Asta nu accept, sunt jucători care lucrează cu mine de un an și ceva. În jocurile cu contracandidatele nu ar trebui să facem greșeli. Ne-am bătut singur azi, două greșeli individuale au făcut diferența, în rest adversarul nostru de astăzi a avut un control mai bun al mingii, după ce am luat acel cartonaș roșu, iar din punct de vedere al posesiei ne-a dominat, dar nu și-a creat ocazii.

Nu au avut încredere jucătorii în ceea ce le-am spus la pauză. Îmi pare foarte rău pentru acest joc pentru că l-am pierdut, mai ales că asistența a fost în număr foarte mare. Mai sunt 9 meciuri, eu spre să revenim să încercăm să adunăm puncte să putem să sperăm”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

După prima etapă din play-off Oțelul se menține pe locul trei în clasament cu 36 de puncte, patru puncte mai mult decât Dinamo echipa de pe locul 4. Pentru Oțelul urmează un nou meci pe teren propriu în jurul datei de 1 aprilie, cu cei de la CSA Steaua București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal