Dorinel, înaintea debutului în play-off: ”Avem un singur țel, acela de a promova”

494
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

A treia clasată la final de sezon regulat SC Oțelul debutează duminică în meciurile din play-off-ul Ligii a II-a, jocuri pentru promovarea în Superliga. Dorinel Munteanu, managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor, a prefațat disputa de duminică, ora 14.15, stadionul ”Oțelul”, cu cei de la Poli Iași.

”Prin calificarea în play-off ne-am atins obiectivul. Acum suntem înaintea primului joc din play-off. Va fi un play-off disputat, din punctul meu de vedere. Fiecare echipă își face calcule, cum și noi ne facem calculele noastre. Încercăm să nu dezamăgim suporterii, să facem totul posibil ca echipa noastră să adune cât mai multe puncte pentru a ne gândi la promovare. Ajungând aici, este clar că în gândurile noastre avem un singur țel, acela de a promova.  

Sincer, pentru mine nu contează programul, nu am avut preferințe, pentru că sunt puncte puse în joc și acasă, și în deplasare. Trebuie să ne batem pentru ele și nu m-am gândit la tragerea la sorți.

Pe noi jocurile de acasă ne avantajează foarte mult. Avem în spate un public minunat. Sper ca și la meciul cu Iașiul să fie în număr cât mai mare, să ne susțină. Împreună cu ei am ajuns până unde suntem în momentul de față. Este importantă atitudinea echipei, concentrarea echipei”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Jocul de duminică cu Iașiul este abordat de Oțelul de pe locul trei cu 36 de puncte, patru puncte în spatele celor de la Iași, patru puncte mai mult decât echipa de pe locul patru Unirea Dej.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal