Dorinel, înaintea play-off-ului: ”Vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul”

456
sursa foto: SC Oțelul/Facebook

Suporter Club Oțelul a încheiat pe poziția a treia prima parte a campionatului ligii secunde. Roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au acumulat 36 de puncte în cele 19 jocuri disputate în sezonul regulat al Ligii a II-a, cu patru puncte mai mult decât echipa de pe locul patru (puncte ce vor fi păstrate și în play-off).

Managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, apreciază că obținerea calificării în grupa de promovarea este un prim pas din dezideratul acestui sezon. ”Play-off-ul a fost doar o etapă din ceea ce ne-am propus. Acum pot să dezvălui și un mic secret din vestiar, tot timpul de când am promovat le-am spus că echipa are un potențial foarte mare. Au înțeles, ne-am calificat, dar acum este clar că vrem mai mult. Ce ne stă nouă în putință, omenește, vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul și să-mi ating obiectivul pe care mi l-am propus la Oțelul Galați.

Trebuie să ne concentrăm la jocul nostru, sunt foarte importante pentru mine atitudinea, concentrarea și implicarea lor în joc. Este meritul tuturor care au fost in jurul echipei, a suporterilor, galeriei, toți sunt părtași la această calificare. Suntem abia la mijloc de drum, bătălia finală începe acum, în cele 10 etape din play-off”, a spus Dorinel Munteanu pentru site-ul clubului Oțelul.

Altfel, Oțelul va debuta în play-off cu două jocuri consecutive pe teren propriu. În prima etapă roș-alb-albaștrii vor juca cu Poli Iași, iar în a doua la Galați va veni CSA Steaua București. Datele urmează să fie anunțate de FR Fotbal.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal