Liga a IV-a a revenit cu victorii scontate pentru favorite

484
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Primul eșalon județean, Liga a IV-a, a revenit duminică cu jocurile din prima etapă a returului, runda cu numărul 12. Returul a debutat fără rezultate surpriză, neprevăzute ar fi doar proporțiile scorurilor din unele jocuri.

Liderul la zi, Voința Cudalbi, a continuat parcursul fără înfrângere și s-a impus cu scorul 3-2 în jocul cu Agrostar Tulucești, după ce formația din Cudalbi a condus cu 3-0.

Derby-ul etapei s-a jucat la Cosmești. Nou promovata Siretul Cosmești, a treia în ierarhia la zi, a pierdut la limită, scor 0-1, jocul cu Gloria Ivești. Prin victoria din jocul de duminică cei de la Ivești și-au consolidat poziția a doua în clasament.

Într-un alt meci reper al etapei Covurluiul Târgu Bujor a învins cu socrul 3-0 Luceafărul Berești. Viitorul Umbrărești s-a impus cu scorul 1-0 în jocul cu Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni a învins cu scorul 5-2 pe propriul teren Lascăr Schela, iar Alegria Matca s-a impus cu scorul 2-1 în jocul cu Victoria Independența.

Voința Cudalbi conduce în Liga a IV-a cu 34 de puncte din 12 jocuri, Gloria Ivești este pe doi cu 27 de puncte, 12 jocuri, iar Siretul Cosmești este pe trei cu 21 de puncte, 12 jocuri.

Etapa a 13-a programează jocurile:

Agrostar Tulucești – Alegria Matca

Victoria Independența – Viitorul Umbrărești

Avântul Drăgănești – Luceafărul Berești

Covurluiul Târgu Bujor – Siretul Cosmești

Gloria Ivești – Muncitorul Ghidigeni

Lascăr Schela – Voința Cudalbi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal