Luptă strânsă pentru șefie în Liga a IV-a U19. Luceafărul Berești este lider

462
Luceafărul Berești U19

Dacă în primul eșalon județean rezervat seniorilor Voința Cudalbi conduce cu destule puncte avans, în competiția juniorilor lupta pentru prima poziție este mult mai strânsă. Două echipe sunt în lupta pentru șefie în clasament, despărțite de două puncte, urmate de urmate de un grup de trei echipe.

În Liga a IV-a U19 conduce Luceafărul Berești. La primul sezon în liga juniorilor echipa din al patrulea centru urban din județ are 34 de puncte din 11 victorii, o remiză, o înfrângere, golaveraj 47-15. La două puncte în spate sunt cei de la Agrostar Tulucești, 32 de puncte, golaveraj 58-16, în vreme ce campioana en-titre Viitorul Umbrărești este pe trei cu 29 de puncte, un punct mai mult decât Covurluiul Târgu Bujor, formație ce are două puncte mai mult decât a cincea clasată Muncitorul Ghidigeni.

În etapa de la finalul săptămânii, a doua din retur, liderul Luceafărul Berești, a câștigat cu socrul 3-0, rezultat omologat de Comisia de Competiții AJF Galați, jocul de la Drăgănești cu Avântul. Meciul cu echipa din Drăgănești nu s-a disputat, gazdele au fost în imposibilitatea de a se prezenta la joc.

Rezultatul surpriză al etapei s-a înregistrat la Independența. Acolo campioana en-titre Viitorul Umbrărești a pierdut la limită, scor 0-1, jocul cu Victoria Independența. Viceliderul Agrostar Tulucești a învins cu scorul 4-1 Alegria Matca, Covurluiul Târgu Bujor s-a impus cu scorul 5-1 în jocul cu Siretul Cosmești, iar Muncitorul Ghidigeni a învins, scor 2-1, Gloria Ivești, meci disputat la Ivești.

Etapa a 14-a se va disputa după programul:

  • Viitorul Umbrărești – Agrostar Tulucești
  • Luceafărul Berești – Victoria Independența
  • Siretul Cosmești – Avântul Drăgănești
  • Muncitorul Ghidigeni – Covurluiul Târgu Bujor
  • Lascăr Schela – Gloria Ivești
  • Voința Cudalbi – Alegria Matca.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal