United a marcat de șapte ori pentru a șasea finală de Cupă

129

Deținătoarea trofeului Cupei României, CS United Galați, a obținut calificarea în fiala actualei ediții a competiției KO. În semifinale CS United, formație ce este campioana și deținătoarea trofeului Supercupei României, a trecut de divizionara secundă Kereszthegy Remetea cu socrul 7-1.

După cum o arată și scorul campionii nu au întâmpinat dificultăți în jocul cu formația harghiteană. La pauză a fost 2-1 pentru cei de la United. Crișan a deschis scorul, Remetea a egalat, dar Krstic a stabilit socrul primelor 20 de minute.

La reluare jucătorii lui Florin Ignat s-au menținut la același nivel al concentrării și au urcat tabela până la 7-1. În partea secundă Matei Boșneagă a reușit o dublă, un alt jucător protejat de regula cotelor de jucători, Robert Crișan, a mai marcat o dată. Din marcatorii echipei gălățene nu puteau lipsi brazilianul cu cetățenie română Daniel Araujo și componentul echipei naționale Andrei Crăciun.

Marți, de la ora 18.00, United va juca în finala Cupei României cu învingătoarea dintre Autobergamo Deva și West Deva. Turneul final al Cupei României se disputa luni și marți la Deva.

Pentru United va fi a șasea finală de Cupă pe care o joacă. Patru dintre precedentele finale au fost pierdute: două cu defuncta City us Târgu Mureș, una cu o altă defunctă Dunărea Călărași, una cu Autobergamo Deva. Una dintre finale, cea de sezonul trecut, a fost câștigată de United în fața celor de la Autobergamo Deva.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal