United a pierdut la limită finala Cupei

142
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Gruparea gălățeană de futsal CS United a pierdut unul din cele trei trofee pe care le-a cucerit în perioada precedentă. Băieții lui Florin Ignat au cedat la limită, scor 5-6, jocul de la Deva, cu gazdele de la Autobergamo, după o finală spectaculoasă în care gruparea gălățeană a revenit de mai multe ori și a fost la un pas de a împinge finala în prelungiri.

Deva a început mai bine finala și a deschis scorul când mai erau 13.38 minute din prima repriză prin veteranul Florin Matei. Gălățenii au replicat imediat, Florin Ignat, direct din corner, a trimis în bară. Echipa din Deva s-a deprins la 2-0, același Matei a marcat cu aproape 9 minute înainte de pauză, după ce a interceptat minge undeva în prejma centrului terenului. Hunedorenii nu au stat prea mult în dublu avantaj, Vlăduț Dudău a deviat mingea în poartă pentru 2-1 la faza imediat următoare, după ce Cojocaru a trimis în atacantul gălățean. În ultima parte din repriza de debut Deva a trecut în avantaj, scor 3-1, gol marcat de Cojocaru, însă la zece secunde distanță Dudău a marcat pentru 3-2.

Partea secundă a debutat cu o mare ocazie a gălățenilor, Boșneagă trimis la poartă din careu, dar Matei a scos de pe linia porții. Imediat gălățenii au echilibrat finala Pele cu 11.47 minute a egalat la trei, bară-bară-gol, după o pasă primită de la conaționalul Araujo. Au urmat câteva momente de cădere în joc a gălățenilor, moment speculat la maximum de hunedoreni care s-au desprins la 6-3, golul 6 a fost marcat de Autobergamo Deva în poarta rămasă goală, după ce Cireș a preluat tricoul distinctiv de fly-goalkeepr. În finalul meciului, chiar ultimul minut, gălățenii au s-au ”trezit” și au încercat să împingă finala în prelungiri. Cireș, cu 1.05 rămas din meci a marcat pentru 6-4, iar cu opt secunde înainte de final Araujo a strâns tabela la 6-5. Timpul rămas de jucat a fost insuficient pentru a aduce egalarea.

Meciul a fost început de United cu formula: Toniță – Ignat, Araujo, Pele, Boșneagă. De pe banca rezervelor au început meciul: Cârdei, Krstic, Burdujel, Arhire, Dudău, Cireș, Crăciun, Crișan, Oană.

Următorul meci va fi jucat de United tot la Deva sâmbătă, 25 martie, de la or 18.30, în Liga I, cu cealaltă echipă din Deva, West.


Cu 8.33, Cojocsru trage in Dudău si mingea ricoșează in poarta 2-1
Cu 8 minute înainte de pauza Deca 5 greșeli
Crăciun ocazie mare de egalare
Cu 6.12 Deva scoate portarul
1-3 cu 4.31
2-3 Dudău la 10 secunde după un șut altui Pele Dudău a fost pe recuperare
Pele puțin pe langa p

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal