Victorie la Târgu Secuiesc pentru hocheiștii de la CSM Galați

722

Echipa de hochei de la CSM Galați a obținut a treia victorie în Grupa B din Campionatul Național de Seniori. Trupa pregătită de slovacul Vladimir Klinga s-a impus cu scorul 5-1 în jocul de la Târgu Secuiesc cu cei de la CSHC Fenetsela 68 (1-0, 3-1, 1-0).

Gălățenii s-au desprins la 2-0 în minutul 21 după dubla lui Mircea Constantin. Fenestela a revenit la 2-1 cu golul marcat la jumătatea meciului, minutul 32, însă până la finalul părții secunde CSM Galați s-a desprins decisiv la 4-1 după reușitele lui Constantin și Shabanov. Scorul final 5-1 CSM Galați a fost reușit de Shabanov cu singura reușit din ultima parte, minutul 57.

În jocul de duminică cei de la CSM Galați au excelat la jocul în inferioritate numerică. Trei dintre golurile marcate de hocheiștii formației gălățene au fost marcate în situație de om în minus pe gheață.

CSM Galați este pe primul loc în clasamentul Grupei B din CN Seniori cu 9 puncte din 4 jocuri, trei puncte mai mult, dar și două jocuri în plus față de SC Miercurea Ciuc. Harghitenii au și avantajul numărului mai mare de puncte după sezonul regulat 13, față de cele 12 ale formației gălățene.

Pentru CSM Galați urmează un nou meci în deplasare vineri, 24 martie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la SC Miercurea Ciuc. La Galați următorul meci este programat pentru 28 martie, cu cei de la CSHC Fenestela 68.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal