Dorinel, după victoria cu Buzăul: ”Am câștigat meritat. Cu jocul nostru, așa cum este el”

Oțelul a obținut a doua victorie în play-off-ul Ligii a II-a, scor 1-0, pe propriul teren cu cei de la FC Buzău. Antrenorul roș-alb-albaștrilor, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulțumit de rezultatul meciului, subliniind că echipa a înțeles ce trebuie să joace din punct d evedere tactic.

Ținând cont de tot ce s-a vehiculat înainte de meci, că avem un complex cu cei de la Buzău, uitați că s-a adeverit că în fotbal nu sunt complexe. Cu Buzăul am făcut egal în campionat, am pierdut în Cupă, dar acum a fost alt meci.

Am câștigat meritat. Cu jocul nostru, așa cum este el. Dacă aveam răbdare la meciul cu Dinamo, nu pierdeam acel joc. În sfârșit jucătorii noștri au înțeles ce trebuie să joace, iar acela este jocul care aduce puncte. Vreau să trăim momentul, să trăim acest joc, joc ce a fost foarte bun din punct de vedere tactic”, a spus

Dorinel a mai apreciat dăruirea jucătorilor apreciind că în momentele în care echipa evoluează la la potențialul maxim este greu de învins.

”Jucătorii noștri s-au dăruit la maximum, am câștigat meritat din punctul meu de vedere. Pot să spun că la gol am avut puțină șansă, dar am avut și un gol care nu a fost validat. Adversarul nostru, unul foarte puternic, a avut câteva șanse. Sunt foarte bucuros pentru că echipa noastră merită aceste puncte. Știm cu toții că atunci când echipa noastră dă totul, la maximum, este greu de bătut”, a mai declarat Dorinel.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.