Dorinel înainte de Iași – Oțelul: ”Îmi doresc ca jocul să se decidă numai pe teren”

SC Oțelul începe returul play-off-ului campionatului Ligii a II-a cu un meci pe terenul celor de la CSM Politehnica Iași. Managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor, Dorinel Munteanu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că echipa pe care o coordonează este pregătită pentru partea a doua a play-off-ului.

Pentru noi de acum începe numărătoarea inversă. Am discutat cu echipa, suntem pregătiți. Sunt convins că lupta se va duce până în ultima etapă, atât pentru locurile direct promovabile cât și pentru locurile care duc la baraj. Și din acest punct de vedere noi plecăm de la zero, nu contează ce am obținut în turul play-off-ului, ne interesează ultimele cinci jocuri. Sper să obținem cât mai multe puncte, care să ne asigure locul de promovare directă, dacă nu, am mai spus-o, suntem pregătiți și pentru jocurile de baraj”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Tehnicianul Oțelului apreciază că psihicul jucătorilor va avea fi un factor extrem de important în jocul de marți. ”Îmi doresc ca echipa noastră să fie foarte bine pregătită din punct de vedere fizic și mental. Mentalul va juca un rol foarte important în acest joc. Mă interesează doar ce face echipa mea. Bineînțeles că stările mele diferite de la meci la meci, dar îmi doresc ca la jocul cu Poli Iași să văd o echipă care se bate pentru orice minge, mă refer la echipa noastră care joacă cu ambiție, cu tupeu, pentru că locul pe care l-am obținut a fost doar pe teren nu prin alte lucruri”, a declarat Dorinel.

Chiar dacă în ultima perioadă s-a creat o rivalitate între suporterii celor două echipe, Dorinel nu consideră meciul de la Iași prilej pentru revanșă. ”Niciodată nu s-a discutat despre revanșă, s-a discutat exact pe următorul joc. Iar el este cu Poli Iași, apoi urmează cel de duminică cu CSA Steaua, joi cu Dinamo, cu Buzăul și în ultima etapă cu Dejul. Luăm fiecare joc în parte în care numai concentrarea de la joc la joc ne poate aduce să ne îndeplinim obiectivul pe care ni-l dorim. Nu ne gândim ce va fi la final, ne gândim doar la următorul joc”.

Mai mult, tehnicianul gălățean face și un apel la normalitate. ”Îmi doresc ca jocul să se decidă numai pe teren nu în afara terenului sau, eu știu, prin tot felul de combinații, de strategii și așa mai departe, iar cel mai bun să câștige”. Conform lui Dorinel Munteanu pentru jocul cu Iașiul întreg lotul Oțelului este apt de joc.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.