Dorinel: ”Suporterii să fie lângă echipă și să creadă în echipă”

326
sursa foto: SC Oțelul/facebook

După etapa a patra din play-off-ul Ligii a II-a SC Oțelul a refăcut avansul de patru puncte față de cei de la Dinamo. Chiar dacă penultima etapă din turul grupei de promovare a fost favorabilă pentru formația gălățeană antrenorul roș-alb-albaștrilor, Dorinel Munteanu, spune cu nu este interesat de rezultatele indirecte. ”Putem să spunem că a fost o etapă bună, deși, cum am mai spus, nu mă interesează celelalte rezultate. Fiecare echipă își apără șansa ei. Pe noi nu ar trebui să ne intereseze acest lucru, ci să ne facem treaba așa cum știm noi și să ne concentrăm la următorul joc, care va fi extrem de greu”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Înaintea jocului de la Dej, cu Unirea, managerul tehnic al Oțelului și-a clarificat poziția referitoare la suporteri exprimată la finalul meciului cu Buzăul. ”Vreau să fiu foarte bine înțeles. Nu am criticat suporterii noștri niciodată. Am spus că trebuie să susțină echipa în momente grele. Și, după ce am marcat în minutul 3, Buzăul a avut momente bune în care suporterii noștri ar fi trebuit să fie lângă echipă, să o încurajeze.

Pentru că, după cum ați văzut, s-au făcut eforturi foarte mari din partea echipei ca să menținem acel rezultat, acel gol marcat în minutul 3, și l-au obținut. Nu l-am obținut gratuit, ci cu foarte multă muncă, cu o organizare foarte bună.

Suporterii să fie lângă echipă și să creadă în echipă. Eu sunt convins, cum am mai spus de la începutul mandatului meu, că vom face tot posibilul, și omenește, și fotbalistic, ca echipa noastră să crească, să ne atingem obiectivele și să fim cât mai sus. Suntem sus, dar nu atât de sus încât să ne relaxăm. Trebuie la fiecare joc să fim foarte-foarte concentrați”, a spus Dorinel Munteanu.

Altfel, vineri, 21 aprilie, de la ora 17.30, Oțelul va încheia turul play-off-ului cu un joc pe terenul celor de la Unirea Dej, etapa a V-a. Va fi primul joc dintr-o serie de trei consecutive în deplasare. În etapa a VI-a gruparea gălățeană se va deplasa pe terenul celor de la CSM Politehnica Iași, 2 mai, ora 17.40, în timp ce seria de trei jocuri în deplasare va fi încheiată de Oțelul cu jocul de pe terenul celor de la CSA Steaua București. Pe teren propriu Oțelul va reveni cu jocul din etapa a VIII-a, în jurul datei de 10 mai, cu jocul contra celor de la Dinamo București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal