Victorie convingătoare pentru CSM Galați în LNBM

119

Echipa de baschet de la CSM Galați și-a trecut în cont o nouă victorie în Grupa B (11-18) a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa lui Florin Nini s-a impus convingător, scor 86-78, în disputa pentru poziția secundă la finalul grupei cu cei de la CSM Târgu Mureș.

Gruparea gălățeană a condus ostilitățile pe tot parcursul jocului. După primul sfert CSM-ul gălățean avea avans de 8 puncte, scor 28-16, cu Marius Ciotlăuș realizatorul a zece puncte. La pauza mare CSM Galați a intrat cu un avans consistent de 17 puncte, scor 54-47.

Gălățenii și-au menținut ritmul de joc și în sfertul trei, parțial câștigat la limită, scor 18-17, iar înaintea sfertului decisiv gazdele aveau 18 puncte avans, scor 72-54. Pe parcursul sfertului trei s-a înregistrat și avansul maxim al gălățenilor, +22 scor 72-50. În partea a patra mureșenii au încercat revenirea, s-au impus în parțial cu 14-24, dar forcingul mureșenilor nu a fost de ajuns ca victoria să fie pusă în pericol.

Luka Mitrovic cu 22 de puncte a fost cel mai bun marcator al jocului. Mitrovic a fost secondat de Nedeljko Prijovic cu 16 puncte, Mladen Armus 14 puncte, Marius Ciotlăuș 12 puncte, David Stan 6 puncte, Andrei Petică 5 puncte, Gibbs Jr. 5 puncte, Juhwan Koffi Harris Dyson 4 puncte și Andrei Calenic 2 puncte.

CSM Galați este pe doi în clasamentul Grupei B din LNBM cu 10/3 bilanțul la general. În ultima etapă din grupa secundă a Ligii Naționale cei de la CSM Galați vor juca pe terenul liderului CSM Petrolul Ploiești, 11/2, la 6 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal