8 goluri în 83 de minute, record stagional de eficacitate în Liga a IV-a

106

Meciul sinonim cu sărbătoarea pentru Voința Cudalbi a fost un adevărat recital al golgheterului la zi al campionatului George Claudiu Stoian. Jucătorii de la Cudalbi au marcat de 11 ori în poarta celor de la Independența la jocul în care a stabilit socrul campionatului în primul eșalon județean.

Opt din cele 11 goluri ale Voinței au fost reușite de George Claudiu Stoian. Jucătorul de la Cudalbi a evoluat 83 de minute în jocul de duminică și a marcat de opt ori, record stagional de eficacitate pentru actuala ediție de campionat.

Cu cele opt goluri marcate în jocul cu Victoria Independența George Claudiu Stoian a luat o opțiune serioasă în câștigarea titlului de golgheter al campionatului. Jucătorul Cudalbiului are opt goluri mai mult decât Eduard Dumitru, Covurluiul Târgu Bujor, al doilea în ierarhia marcatorilor din Liga a IV-a.

Prim performanța realizată în jocul de duminică George Claudiu Stoian a depășit recordul de eficacitate de șase goluri într-un meci deținut chiar de el. Înaintea lui Stoian recordul era deținut de Georghe Condrache de la Alegria Matca, 5 goluri marcate în meciul din prima etapă a campionatului cu Victoria Independența și Mihai Alin Bejan, jucător ce evoluează pentru Siretul Cosmești, cu același număr de goluri, cinci, marcate în jocul cu Alegria Matca din etapa a VI-a.

Recordurile de goluri marcate într-un meci sunt deținute de Constantin ”Boboc” Spânache. Acum legitimat în Liga a III-a la Unirea Braniștea, ”Boboc” a marcat 10 goluri într-un meci cu Juventus Toflea în sezonul 2017-2018 a Ligii a IV-a. În sezonul 2019-2020 Spânache a reușit un alt record de eficacitate, a marcat de nouă ori în poarta celor de la Toflea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal