ACS Vânători a realizat scorul campionatului, Șoimii Foltești și Foresta Șendreni continuă duelul pentru titlul din Liga a V-a

750

Etapa a 25-a din al doilea eșalon județean a fost runda în care s-a realizat socrul campionatului de până acum. Pe terenul sintetic de la stadionul ”Dunărea” cei de la ACS Vânători Galați au jucat cu ultima clasată Inter Tudor Vladimirescu. Băieții din Vânători s-au impus cu scorul 9-0, cea mai mare diferență de scor în meciurile din acest sezon din Liga a V-a.

În lupta pentru titlu nu s-au înregistrat schimbări. Șoimii Foltești, liderul la zi al campionatului, a jucat pe stadionul ”Siderurgistul”, acolo unde își dispute meciurile de pe teren propriu, cu Prutul Vlădești și s-a impus cu scorul 2-0.

Foresta Șendreni, a doua clasată în ierarhia la zi, a jucat pe terenul celor de la Zorile Grivița și s-a impus cu scorul 3-0, astfel că distanța dintre cele două echipe din față rămâne de trei puncte cu cinci etape înainte de final.

În celelalte jocuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele: Siretul Piscu – Flacăra Pechea 2-1, Voința Cișmele – Răzeșii Valea Mărului 2-2, Victoria Slobozia Conachi – Viitorul Costache Negri 0-0, Sporting Galați – Viitorul Frumușița 1-1, Mălina Smârdan a stat.

Șoimii Foltești conduce Liga a V-a cu 55 de puncte, Foresta Șendreni este pe doi cu 52 de puncte, ambele cu 23 de jocuri disputate, pe trei este ACS Vânători cu 45 de puncte, 23 de jocuri, iar Prutul Vlădești cu 42 de puncte din 22 de jocuri.

Etapa a 26-a programează jocurile: Viitorul Frumușița – ACS Vânători, Viitorul Costache Negri – Sporting Galați, Mălina Smârdan – Victoria Slobozia Conachi, Intre Tudor Vladimirescu – Zorile Grivița, Foresta Șendreni – Siretul Piscu, Flacăra Pechea – Șoimii Foltești, Prutul Vlădești – Voința Cișmele.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal