Agrostar Tulucești, campioana din Liga a IV-a U19

Cu două etape înainte de finalul sezonului Liga a IV-a U19, juniori A1, și-a premiat campioana. Agrostar Tulucești este noua campioană din primul eșalon județean al juniorilor.

Cei de la Tulucești și-au asigurat titlul în liga juniorilor după victoria din precedenta rundă, scor 3-1, de pe terenul celor de la Agostar Tulucești. Cu prilejul jocului de pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, meci încheiat cu victoria, scor 3-0, a campionilor, formația din Tulucești a fost premiată pentru titlul de campioană obținut în Liga a IV-a U19. Premierea a fost oficiată de Liviu Ciubotariu președintele Asociației Județene de Fotbal Galați.

Lotul de jucători cu care Agrostar Tulucești a câștigat Liga a IV-a: Alexandru Iacob, Vasile Lepădatu, Marius Iorga, Teodor Tacu, Andrei Crihană, Silviu Dima, Veronel Luca, Luca Horovei, Gabriel Borș, Denis Nicolae, Valentin Ciortescu, Damian Iorga, Eduard Nistor, Gabriel Palade, Bogdan Bratu, Mihăiță Munteanu. Antrenorul echipei din Tulucești este Dumitru Horovei, el este secondat de Stelea Stan, antrenor cu portarii.

Din postura de câștigătoare a Ligii a IV-a U19 Agrostar Tulucești va reprezenta județul la faza interjudețeană, baraj, a Campionatului U19 județean. Agrostar Tulucești va juca cu campioana din Liga a IV-a U19 din Buzău. Se va juca într-o singură manșă, eliminatorie, pe terenul formației din Buzău, așa cum a reieșit din tragerea la sorți, la 31 mai sau 1 iunie.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.