De ?️cinci ori campioni!

206
foto: Facebook/CS Arcada Galați

Voleibaliștii de la CSM Arcada au câștigat al cincilea titlu consecutiv de campioni ai României. Meciul trei al finalei cu CSA Steaua București s-a disputat într-o sală neîncăpătoare, cu o atmosferă demnă de un meci cu trofeul pe masă. Disputa de la Sala Sporturilor Dunărea a fost câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 3-1, succes prin intermediul căruia s-a încoronat a cincea oară campioana României.

Campionii au început timorați meciul trei al finalei, cu multe greșeli și au pierdut primul set, scor 14-25. ”Biciuiți” de pe margine de Sergiu Stancu jucătorii gălățeni au echilibrat disputa în setul doi, parțial câștigat cu scorul 25-23. A urmat demonstrația de forță din setul trei, secvență în care gălățenii s-au impus cu 25-13. Victoria din setul patru a venit ca o consecință firească a evoluției echipei din precedentele trei jocuri. Campionii s-au impus cu 25-22, deși pe parcursul setului au avut avans chiar de +8.

După ce au irosit o minge de titlu, la 24-22 libero-ul Kantor a preluat cu dificultate, din zona 6, serviciul trimis de steliști, Lescov, ajuns la minge undeva la linia de 3 metri, a pasat în extremă la Madsen, iar danezul a atacat din marginea terenului, balonul a ajuns în umărul/corpul libero-ului celor de la CSA și de acolo afară.

MVP-ul finalei a fost Alexandru Rață cu 21 de puncte. El a fost completat de Madsen cu 10 puncte. Sergiu Stancu a început meciul cu Lescov la coordonare, Talpă și Butnaru centri, Malescha, Bala și Madsen soluțiile din extreme și Kantor – libero. Au mai intrat: Vilimanovic, Rață, Magdaș, Cristudor – libero. Nu au fost utilizați: Mihalescu, Smits.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal