Florin Ignat: ”A fost o dorință incredibilă din partea tuturor să terminăm cât mai repede finala”

158

Cu Florin Ignat antrenor – jucător CS United Galați a obținut al treilea titlu din istorie, al doilea consecutiv după cel câștigat sezonul trecut în urma finalei cu Autobergamo Deva. Imediat după triumful de la Odorheiu Secuiesc omul care a făcut posibil, din punct de vedere tehnic, ca CS United să obțină cele trei titluri Florin Ignat ne-a vorbit despre finala cu Odorhei.

-A existat vreodată în acest sezon vreun moment în care să vă gândiți că nu veți lua titlul cu CS United?

-Au fost momente în care m-am gândit la așa ceva, dar mi-au trecut repede. Am avut tot timpul încredere în echipă și țin să mulțumesc acestor băieți minunați pentru reușită.

-Cum a fost finala? V-ați temut vreodată că veți ajunge să reveniți la Galați cu finala?

-A fost o finală care a fost dominata de un fair play incredibil. Felicit echipa din Odorhei pentru prestația avută în această finală. A fost o dorință incredibilă din partea tuturor să terminăm cât mai repede finala.

-Cum reușește omul Florin Ignat să fie cel mai bun antrenor de futsal din România, dar și unul dintre cei mai buni jucători, dacă nu chiar cel mai bun jucător al echipei campioane?

-În primul rând am acasă o familie care mă susține necondiționat. Avem oameni dedicați care sunt în spatele nostru și ne ajută foarte mult. Plus de asta avem un grup minunat. Cu siguranță nu sunt cel mai bun jucător, eu trebuie să ajut echipa de pe bancă, eu doar ajut puțin când intru în teren.

-Cât mai poate să ne încânte Florin Ignat din postura de jucător?

-Nu pot să răspund la întrebarea asta, vom vedea ce va fi.

Din postura de campioană a României CS United Galați va reprezenta România în UEFA Futsal Champions League. Va fi a patra prezență consecutivă a echipei conduse din teren și de pe bancă de inepuizabilul Florin Ignat, 41 de ani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal