În Liga a IV-a se joacă ultima etapă

Campionatul primului eșalon județean programează la finalul săptămânii meciurile din etapa a 22-a, ultima din acest sezon. Cum echipa campioană este cunoscută deja de câteva etape, în joc mai sunt medaliile de argint și implicit titlul de vicecampioană, cât și medaliile de bronz.

Două echipe sunt angrenate în lupta pentru locul doi, Covurluiul Târgu Bujor, locul doi înaintea etapei, 44 de puncte din 21 de jocuri, și Gloria Ivești, locul trei cu trei puncte mai puțin, dar și un meci mai puțin disputat.

În etapa de duminică Covurluiul va juca pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor cu cei de la Viitorul Umbrărești, locul 8 în ierarhia la zi, în timp ce Gloria Ivești are un meci mai dificil. vicecampioana en-titre va primi pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești replica celor de la Luceafărul Berești, locul 6 cu 32 de puncte, 20 de jocuri.

Voința Cudalbi, deja campioana județeană, are programat meci în ultima etapă pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, locul 5 cu 32 de puncte, 20 de jocuri. Pentru pozițiile fruntașe din Liga a IV-a se va juca și la Schela. Gazdele de la ACS Lascăr, locul 9 cu 19 puncte, vor primi replica celor de la Siretul Cosmești, locul 4 cu 37 de puncte, 21 de jocuri.

Ultimele două clasate din ierarhia la zi Avântul Drăgănești, locul 12, ultimul, cu 10 puncte, va primi replica celor de la Alegria Matca, locul 11, penultimul, cu 15 puncte. Jocul de la Drăgănești are miză doar pentru oaspeți, cei de la Matca sunt în lupta pentru evitarea locului 11 cu Victoria Independența, ambele cu câte 15 puncte după 21 de jocuri. Echipa din Independența va juca în chiar meciul de deschidere al etapei sâmbătă, de la ora 14.00, cu Agrostar Tulucești.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.