Oțelul scoate o remiză pe terenul CSA Steaua. Gălățenii au 6 puncte mai mult decât principala urmăritoare

Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului SC Oțelul are un avans de șase puncte față de principala adversară la promovarea directă Dinamo București. Al treilea joc consecutiv în deplasare a fost încheiat de roș-alb-albaștri cu o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la CSA Steaua București.

Gazdele au deschis scorul în minutul 54 în urma unui penalty destul de ușor acordat. Gălățeanul Chipirliu plonjează spectaculos, chiar exagerat, în careu la un duel cu Scocîlcă, scoate penalty pe care îl și transformă. Spre deosebire de alte jocuri din deplasare Oțelul a avut replică după golul încasat. Yabre a marcat, cu capul la colțul lung, dar golul nu a fost validat, fundașul Oțelului a fost sancționat cu ofsaid. Meciul s-a încins pe final, CSA Steaua a rămas cu un om în minus după ce în minutul 85 Beța a fost eliminat în urma unui atac cu piciorul mult prea sus la Ciobanu.

Motivați și de omul în plus cei de la Oțelul au mutat liniile sus, iar italianul Cisotii, în minutul 89, a marcat cu un șut lobat din interiorul careului mic.

Fără să se poată baza pe portarul titular Dur-Bozoancă managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, a început meciul cu formula: Pop – Rus, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Scocîlcă, Fatai, Oct. Ursu. Au mai intrat: Jardan, Maxim, Cîrjan, Ciobanu, Neagu.

Oțelul este pe trei în play-off-ul Ligii a II-a cu 46 de puncte, 6 puncte mai mult decât echipa de pe locul patru Dinamo București. Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu chiar cu Dinamo, cu o victorie în meciul de joi Oțelul poate promova în Superliga.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.