PROMOVARE! Oțelul revine în prima ligă după 8 ani!

SC Oțelul a învins în ultima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, scor 1-0, Unirea Dej și a promovat în Superliga. z fost victoria necesară pentru a ocupa locul trei la finalul sezonului, poziție ce asigură promovarea în Superliga.

Peste 10.000 de spectatori au luat drumul stadionului ”Oțelul” pentru meciul care avea să consfințească revenirea Galațiului acolo unde lipsește de 8 ani, în Liga I.

Golul victoriei Oțelului a fost marcat de Răzvan Gorovei. În minutul 70 jucătorul ce sezonul trecut evolua împotriva Oțelului cu Dante Botoșani în finala pentru promovare în Liga a II-a a transformat, la vinclu, un penalty. Lovitura de penalitate a fost obținută de un alt jucător intrat pe teren după pauză, Laurențiu Maxim.

Până la golul izbăvitor al lui Gorovei tribunele stadionului au explodat de câteva ori. De fiecare dată fanii Oțelului celebrau golurile marcate de Poli Iași în meciul cu cei de la Dinamo, joc încheiat cu 4-1 pentru ieșeni.

Golul lui Gorovei a fost punctul de pornire al fiestei. Până la finalul jocului cei peste 10.000 de spectatori au cântat și și-au încurajat echipa. La final terenul de joc a fost invadat de o mare parte din spectatori, la fel ca în finala din 15 mai 2011 cu FC Timișoara.

Dorinel Munteanu a început meciul cu formula: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Sîrghi, Nedelea, Cisotti, Neagu, Jardan, Mitoi, Fatai, Ursu. Au mai intrat: Maxim, Nica, Gorovei, Cîrjan, Zivulic. Pop, Panait, Ghiocel și Farcaș au rămas rezerve neutilizate.

Pentru Oțelul urmează meciurile din Superligă, acolo unde în primul sezon managerul tehnic Dorinel Munteanu a anunțat că își propune calificarea în play-off.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.