Campionii de la CSM Arcada țintesc grupele Ligii Campionilor CEV

CSM Arcada Galați, campioana României la volei masculin, a fost repartizată în Grupa a IV-a preliminară la tragerea la sorți a jocurilor din ”early rounds” ale Ligii Campionilor. Formația gălățeană va juca într-o grupă de trei echipe cu adversare: Mladost Zagred și Gaugas Las Palmas.

Aflat în cantonament, la Brașov, acolo unde pregătește Campionatul European tehnicianul campionilor, Sergiu Stancu, a declarat că echipa pe care o pregătește țintește calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor.

A fost o tragere la sorţi interesantă, cu adversari puternici, cu nume în volei. Campioana Spaniei, Las Palmas, are o valoare arhicunoscută, iar Zagrebul reprezintă un teritoriu în care voleiul se bucură de o tradiţie care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ştim că se vor califica primele două echipe din această grupă şi vom face tot posibilul pentru a accede în faza următoare. Sistemul e modificat din cauza Europenelor şi a meciurilor din etapa preolimpică, de asemenea din această toamnă, dar trebuie să ne adaptăm!

Ne dorim în acest an un parcurs şi mai bun în cupele europene, ne dorim – de ce să ne ferim de cuvinte? – să mergem în CEV Champions League. Galaţiul merită o asemenea performanţă, România merită, de asemenea, să fie reprezentată la cel mai înalt nivel. Sunt mulţumit de lot, care e conturat în proporţie de 90 la sută, şi abia aştept să înceapă perioada de pregătire!”, a spus Sergiu Stancu pentru site-ul clubului.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.