CSM Arcada și-a conturat lotul pentru noul sezon

De cinci ori consecutiv campioană a României, CSM Arcada Galați, și-a configurat în proporție destul de mare lotul de jucători pentru sezonul în care va ataca titlul cu numărul șase și accederea în grupele Ligii Campionilor CEV.

După ultimele mutări de lotul formației campioane numără 12 jucători. Din lotul cu care CSM Arcada va aborda viitorul sezon competițional nu vor lipsi Marian Bala, căpitanul a semnat un acord cu clubul campion pentru doi ani, Andrei Butnaru, centrul de 2.08 m ce se pregătește de EuroVolley 2023 alături de selecționata României, Marin Lescov, coordonatorul cu aport consistent în play-off-ul sezonului recent încheiat, uriașul Vasile Talpă, cel mai înalt jucător din A1 la 2.16 metri, sau longevivul Liviu Cristudor, singurul jucător de la CSM Arcada prezent în teren la toate cele cinci titluri ale grupării gălățene.

În angrenajul formației campioane se va regăsi și extrema Andrei Mihalescu, jucător ce și-a prelungit angajamentul cu clubul gălățean, iar Veniamin Aldea, centru, vine de la Baia Mare pentru a lupta alături de CSM Arcada la cucerirea titlului cu numărul șase.

În noul sezon gruparea campioană va beneficia de aportul unui ridicător inedit. Iranianul Javad Karimisouchelmae va fi coordonatorul atacurilor campionilor. La fileu cei de la CSM Arcada se vor baza pe serviciile a doi jucători brazilieni Théo Fabrício Nery Lopes, trăgător universal, și Hugo Hamacher, extremă, dar și pe finlandezul Aaro Nikula, trăgător universal.

CSM Arcada va relua pregătirile pentru noul sezon competițional la 1 august. Prima competiția oficială la care clubul gălățean va participa va fi Supercupa României. Meciul pentru trofeu se va disputa la 30 septembrie, la Blaj, județul Alba.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.