Sârguincioșii de la Siretul Cosmești au reluat pregătirile

345
Siretul Cosmești

Prima dintre echipele din fotbalul județean gălățean ce a reluat pregătirile pentru noul sezon competițional este Siretul Cosmești. Ocupanta locului patru la finalul recent încheiatului sezon din Liga a IV-a, gruparea din Cosmești a revenit la antrenamente miercuri, 12 iulie, iar prima ședință de pregătire a noului sezon a fost condusă Marian Alupei, cel care se ocupă de destinele tehnice ale echipei, dar intră și în teren, din postura de jucător pentru Siretul Cosmești.

La primul antrenament al sezonului echipa din Cosmești a avut și trei noutăți. Una dintre ele a fost Liviu Nunu, jucător ce vine la Cosmești de la Viitorul Umbrărești, iar în trecut a mai evoluat în fotbalul județean gălățean la Gloria Ivești. O altă noutate a reunirii a fost Marian Alecsandrescu, de la Gloria Ivești, iar a trei noutate a fost Mihai Mirel Ungureanu venit de la LPS Focșani.

Alături de cele trei noutăți la primul antrenament al sezonului au fost prezenți: Sorin Purice, Dani Mihalache, Florin Bîrlădeanu, Daniel Bogiu, Elian Gogota, Matteo Epure, Petruț Voican, Răzvan Rățoiu, Roberto Condrache, Adi Tătaru, Claudiu Mocanu și Marian Alupei jucător – antrenor.

De la primul antrenament au lipsit, motivat, patru jucători: Iulian Bîrlădeanu, Mihai Bejan, Andrei Ciobotaru și Gheorghiță Stroi. Un alt jucător Mircea Alin se află în probe la Sporting Liești gruparea gălățeană de Liga a III-a.

Conform programării inițiale vineri, 14 iulie, se va juca primul meci test din pauza competițională, contra celor de la Unirea Braniștea, a treia la finalul play-off-ului Ligii a III-a, seria I.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal