CSM Galați începe sezonul în Cupă la Târgu Mureș

Echipa de baschet de la CSM Galați va continua și în ediția 2023-2024 să evolueze în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația gălățeană va juca în noua ediție de campionat în Conferința 1, iar adversare vor fi: U-BT Cluj-Napoca, CS Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, CS Dinamo București, CSM Târgu Jiu, ABC Laguna București și CSM Corona Brașov. Debutul în jocurile din Conferința 1 LNBM este programat pentru 23 septembrie, iar CSM Galați va juca la Timișoara cu SCM Timișoara.

Cei de la CSM Galați vor începe însă sezonul cu un meci în Cupa României. Actuala ediție a Cupei se va desfășura sub formă de turnee la care vor participa câte trei echipe. Echipa gălățeană va juca în Grupa C la Cupa României cu CSM Târgu Mureș și CSM Focșani adversare. Grupa de Cupa României se va juca la Târgu Mureș în perioada 15-17 septembrie.

În faza superioară din Cupă se califică după ce se vor disputa meciurile din turneele preliminare câștigătoarele de grupe, precum și cele mai bune două ocupante ale locurilor doi din cele șase grupe.

Cele opt echipe calificate vor continua competiția în cadrul turneului final, Final 8. Turneul final se va disputa în perioada 13-17 februarie 2024.

Altfel, în noua ediție de campionat banca tehnică a formației gălățene va fi compusă din Florin Nini, antrenor principal, Cătălin Ștefănescu, antrenor secund.


Echipa de baschet seniori va avea parte de continuitate la nivelul staff-ului.
Directorul CSM Galați, Claudiu Stoian a anunțat că staff-ul va fi format din Alex Stanciu-expert sportiv, Florin Nini-antrenor principal, Cătălin Sțefănescu-antrenor secund, Dragoș Axente-kinetoterapeut și Goran Damnajanovic-preparator fizic.👌✌️🤙🏀🏀


Noul sezon va debuta în perioada 15-17 septembrie cu întrecerile Cupei României.
CSM Galați a fost repartizată în grupa C alături de CSM Tg Mureș și CSM Focșani.
Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet va debuta pe 23 septembrie. CSM Galați va juca în deplasare cu SCM Omaha Mozzart Bet Timișoara.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.