Ce afiș are Cupa Arcada!

Campioana Românei, CSM Arcada Galați, vicecampioana României, CSA Steaua București, semifinalista Diviziei A1, CS Dinamo București, și reprezentanta Serbiei în Cupa CEV, Vojvodina Novi Sad vor participa de joi până sâmbătă la ediția a noua a Cupei Arcada.

Este ceva mai ofertant decât atât? Este! La turneul de la Sala Sporturilor Dunărea vor fi prezenți și cei patru componenți ai clubului campion întorși recent de la Campionatul European. Alături de selecționerul Sergiu Stancu la turneul de la Polivalenta gălățeană vor mai participa fizioterapeutul Eugen pascale, dar și căpitanul echipei naționale Marian Bala și centrul Andrei Butnaru.

CSM Arcada va juca în toate cele trei zile de turneu în al doilea meci al zilei. Joi, de la ora 18.00, CSM Arcada va juca cu CSA Steaua București, într-o primă reeditare a finalei de campionat de sezonul trecut, vineri, de la aceeași oră 18.00, formația gălățeană va juca cu CS Dinamo București, iar în ultima zi din turneu, sâmbătă, de la ora 14.00, CSM Arcada va întâlni OK Vojvodina Novi Sad, reprezentanta Serbiei.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.