CSM Arcada s-a impus în ediția din 2023 a Cupei Arcada

118

Cupa Arcada 2023, competiție cu un afiș impresionant: CSM Arcada Galați – campioana României, CSA Steaua București – vicecampioana României, CS Dinamo București – deținătoarea trofeului Supercupei României, și Vojvodina Novi Sad – vicecampioana Serbiei, a fost câștigată de formația pregătită de Sergiu Stancu.

În ultima zi de turneu campioana României a jucat cu reprezentanta Serbiei în Cupa CEV, Vojvodina Novi Sad. Victoria a revenit echipei gălățene, scor 2-1. În ultima zi de turneu să se joace meciuri mai scurte de trei seturi, iar ultimul parțial să se dispute până la punctul 15. După 30-28 în setul inaugural, gălățenii s-au impus cu 25-22, iar în setul trei, disputat la cererea formației din Serbia a fost câștigat de cei de la Vojvodina, scor 15-13.

Andrei Mihalescu, David Woch, Andrei Butnaru, Roland Gergye, Marin Lescov, Hugo Hamacer, Liviu Cristudor – libero, a fost sextetul de început al formației campioane. Pe parcurs au mai jucat: Vasile Talpă, Ionel Verciuc și căpitanul Marian Bala.

CS Dinamo a terminat pe doi ediția din acest an a Cupei Arcada, CSA Steaua a ocupat locul trei, iar Vojvodina Novi Sad s-a clasat pe locul patru.

La finalul jocului s-a ținut o imensă festivitate de premiere la care s-au premiat cu distincții individuale, aproape, toți jucătorii participanți la turneu. Invitați speciali ai premierii de la final au fost George Kramer, Jean Preda, Traian Antonescu, foști jucători de volei, dar și macedoneanul Filip Despotovski, fost component al CSM Arcada Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal