Dorinel este optimist după jocul cu Rapid: ”Vor veni și rezultatele de trei puncte”

Oțelul a înregistrat un nou rezultat de egalitate în Superligă, de data asta pe propriul teren cu Rapid București, una dintre echipele ce și-au anunțat intențiile de a ataca titlul. La finalul jocului cu gruparea bucureșteană antrenorul Oțelului a declarat că jocul echipei îi dă speranțe că vor veni și meciurile în care roșu-alb-albaștrii vor câștiga cele trei puncte.

Tonul jocului, agresivitatea jocului, organizarea jocului noi le-am dat. Nu pot să fiu mulțumit 100%, sunt mulțumit pe jumate, pentru că am obținut doar un punct. Eu cred că meritam trei puncte după cum s-a desfășurat partida. Mai avem de muncit, multe de pus la punct. Nu prea avem timp să remediem, în 4 – 5 zile vine următorul joc la Craiova. Un joc la fel de greu, cu o echipă incomodă. Apoi vom avea meciul de Cupă urmat de jocul cu Dinamo. Vom avea trei jocuri în șapte zile. Dar, la fel ca în ultimele trei jocuri, am fost echipa mai bună, am practicat un fotbal mai bun, dar nu am reușit să marcăm, să câștigăm jocul.

Sunt două puncte pierdute, cum a fost și la meciurile cu Clujul, Voluntariul. Suntem într-o creștere ca și joc, dar ne lipsesc rezultatele, ceea ce este cel mai important, dar vor veni, probabil, și rezultatele pozitive, adică trei puncte”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Pentru Oțelul urmează o serie de trei jocuri în șapte zile. Vineri, de la ora 18.30, gălățenii vor întâlni FCU Craiova, în Oltenia, imediat după, marți, 26 septembrie, Oțelul va debuta în grupele Cupei cu un joc pe terenul celor de la SCM Zalău, iar vineri, 29 septembrie, imediat după deplasarea obositoare de la meciul de Cupă, gălățenii vor juca cu Dinamo, la Galați.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.