Frederic Maciel, remarcatul LPF după jocul cu Rapid

SC Oțelul a încheiat la egalitate, scor 0-0, jocul de la Galați cu FC Rapid 1923 București, meci ce a contat pentru etapa cu numărul nouă a Superligii. Din jocul de pe stadionul ”Oțelul” din Galați, cei de la LPF, împreună cu deținătorii drepturilor tv, au remarcat evoluția mijlocașului de bandă stânga Ferderic Fereira Maciel. Portughezul de 29 de ani a fost evidențiat de Liga Profesionistă de Fotbal și inclus între vedetele etapei a IX-a din Superligă.

Meciul cu Rapid a fost al șaselea jucat de Frederic Fereira Maciel în tricoul Oțelului. În două jocuri a fost integralist, iar în meciul din etapa cu numărul opt a marcat primul gol pentru Oțelul, în jocul de la Ploiești cu Petrolul.

Maciel (portughezul cu numărul 67) a venit la Oțelul de la SC União Torreense, din eșalonul secund al Portugaliei. De-a lungul carierei, Maciel a îmbrăcat, printre altele, tricoul formațiilor: Mouscron, în Belgia, Moreirense, Gil Vicente și Varzim, toate în Portugalia. În perioada junioratului a evoluat pentru SC Braga, Sporting Lisabona și FC Porto, cu prezențe în reprezentativele U16, U17, U18, U19 și U20 ale Portugaliei.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.