Lieștiul a condus cu 3-0, dar a tremurat pe final cu CSM Râmnicu Sărat

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a obținut a doua victorie în actuala ediție a eșalonului trei. În etapa a IV-a trupa profesorului Cătălin Savu a primit replica, pe ”Liești Arena”, celor de la CSM Râmnicu Sărat, vicecampioana seriei, formație ce a jucat sezonul trecut în semifinalele barajului de accedere în eșaonul superior.

Jocul de la Liești s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2. Echipa din Liești a condus cu 2-0 la pauză, pe parcursul reprizei secunde și-a mărit avantajul la 3-0, dar pe final, pe fondul relaxării, cei de la Râmnicu Sărat s-au apropiat periculos la 3-2, în minutele 86 și 88.

Chiriac și Stan, cu o dublă, au fost marcatorii echipei din Liești. Meciul a fost abordat de Sporting Liești cu formula: Cilighidreanu – Podașcă, Maftei, Munchiu, Bădilaș, Chiriac, Crihană, Țopa, Stan, Iordache, Grigoraș. Au mai intrat: Iacob, Sănduc, Filip, Costea.

Sporting Liești este pe locul 4 în ierarhia la zi din din Liga a IV-a cu 7 puncte, iar etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Metalul Buzău, echipa de pe locul 3. De altfel, cei de la Metalul Buzău au jucat sâmbătă în județul Galați, la Buzău, cu Unirea Braniștea și au încheiat jocul la egalitate, scor 0-0.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.