Liga a IV-a continuă cu etapa a III-a. Runda programează derby-uri între ”premiantele” de sezonul trecut

Primul eșalon județean continuă duminică cu etapa a III-a. Runda de la jumătatea lunii septembrie este dominată de cele două derby-uri ale campionatului.

În primul dintre ele se vor întâlni cele două adversare din lupta la titlu. Campioana Voința Cudalbi, locul 8 în clasamentul la zi cu un punct, (un joc disputat), se va deplasa pe terenul vicecampioanei județene Covurluiul Târgu Bujor, locul 4 în clasamentul la zi, cu 3 puncte, 1 joc. Meciul se va disputa duminică, 17 septembrie, de la ora 12.30, pe stadionul ”Orășenesc” din Târgu Bujor.

De la aceeași oră 12.30, pe terenul din Cosmești cei de la Siretul, revelația ediției trecute de Liga a IV-a, locul 4 în sezonul trecut, acum va juca cu Gloria Ivești, echipă ce a terminat cu medaliile de bronz sezonul recent încheiat.

Liderul la zi al campionatului Alegria Matca are etapă de pauză, din cauza numărului impar de echipe din serie, iar de asta ar putea profita cei de la Victoria Independența sau Agrostar Tulucești. Cele două echipe vor disputa derby-ul de clasament al rundei. Duminică, de la ora 14.00, la Tulucești, Agrostar Tulucești, locul 3 cu 4 puncte, va primi replica Victoriei Independența, locul 2 cu 6 puncte. Învingătoarea din jocul de la Tulucești va prelua șefia în clasamentul Ligii a IV-a gălățene.

În etapa de duminică Progresul Munteni va juca primul meci de pe propriul teren de la admiterea în Liga a IV-a contra nou promovatei Șoimii Foltești, ACS Lascăr Schela va primi replica, pe propriul teren, a celor de la Viitorul Umbrărești, iar într-un meci ce se va disputa între două echipe din ”subsol” Muncitorul Ghidigeni joacă cu Avântul Drăgănești.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.