Oțelul nu renunță la transferul unui atacant. ”Trebuie să mă încadrez într-un buget”

Chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oțelul, nu renunță la varianta de a transfera un atacant în lotul echipei pe care o pregătește. Tehnicianul formației gălățene a explicat, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului din Superligă cu Rapid București, și motivele pentru care nu a achiziționat un atacant în fereastra rezervată transferurilor.

”Atacantul continuă să fie una dintre prioritățile mele, sigur, în perioada de transferuri a fost foarte greu de adus. Mai spun odată, lumea trebuie să înțeleagă că sunt atacanți buni, dar trebuie să mă încadrez într-un buget. Pe care eu nu îl am, în momentul de față. Avem și ceva restanțe la echipă, așa că, din punct de vedere salarial nu trecem printr-o perioadă foarte roz, cum cred alții. Dar voi aduce un atacant. Am spus că aduc un atacant, chiar dacă este liber de contract, dar voi aduce”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Dorinel și-a mustrat atacanții pe care îi are în lot în momentul de față, el a subliniat că până în acest moment au marcat ceilalți jucători din lot, mai puțin atacanții.

Dimitrov a venit în iarnă, în luna februarie, a avut ghinionul să se accidenteze. Nu știu capacitatea lui de ne ajuta, e posibil să ne ajute, când este 100% pregătit fizic. Ar trebui și el să-și dea mai mult silința în a marca, la fel cum ar trebui să facă toți atacanții noștri. După cum știți au marcat mai mult mijlocașii și jucătorii de bandă decât atacanții. Asta trebuie să fie pentru ei un semnal de alarmă, nu numai pentru mine. Dar, cum am spus, încerc, cu bugetul pe care îl am, pe hârtie, să aduc și un atacant”, a spus Dorinel.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.