Schimbare de lider în Liga a IV-a. Agrostar Tulucești preia șefia

Etapa a III-a din campionatul Ligii a IV-a, rundă în care s-au întâlnit primele patru din sezonul trecut, a adus un nou lider. Ultimul meci al etapei le-a adus față în față pe cele două echipe ce e putea instala în fruntea ierarhiei. La Tulucești, pe stadionul ”Comunal”, gazdele de la Agrostar au jucat cu Victoria Independența. Victoria le-a revenit celor de la Tulucești, scor 7-2. Cele trei puncte din jocul cu Victoria Independența readuc echipa din Tulucești pe primul loc. Agrostar Tulucești este prima în clasament cu 7 puncte, un punct mai mult, dar și un meci în plus, față de urmăritoare.

La Târgu Bujor cei de la Covurluiul, vicecampioana en-titre, au încheiat la egalitate, scor 2-2, jocul cu Voința Cudalbi, campioana de sezonul trecut, cu echipa din Târgu Bujor în inferioritate numerică timp de 40 de minute.

Celălalt derby al etapei de duminică a avut o învingătoare. Siretul Cosmești, a patra clasată de sezonul trecut, a învins Gloria Ivești, medaliata cu bronz a precedentei ediții de campionat.

Debutanta Progresul Munteni a pierdut, scor 1-2, jocul de pe propriul teren primul de la nivelul Ligii a IV-a, cu Șoimii Foltești, cealaltă debutantă în primul eșalon județean.

ACS Lascăr Schela și Viitorul Umbrărești au oferit un meci cu opt goluri. Formația de lângă sonde, gazda jocului de duminică, a învins, scor 7-1, iar în celălalt meci al etapei Muncitorul Ghidigeni a învins Avântul Drăgănești, scor 3-0.

Agrostar Tulucești revine pe primul loc în Liga a IV-a Galați cu 7 puncte un punct mai mult decât urmăritoarele: Alegria Matca, 2 jocuri, și Victoria Independența, 3 jocuri.

Etapa a IV-a programează un nou meci cu implicații în partea superioară a clasamentului Alegria Matca – Covurluiul Târgu Bujor, locul 5 cu 4 puncte, 2 jocuri. Celelalte meciuri ale etapei: Viitorul Umbrărești – Voința Cudalbi, Avântul Drăgănești – Siretul Cosmești, Șoimii Foltești – Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența – Progresul Munteni, ACS Lascăr Schela – Agrostar Tulucești.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.