Start lansat de sezon pentru CSM Galați. Victorie la +11 în debutul Cupei României

Echipa de baschet de la CSM Galați a debutat cu o victorie esențială în noul sezon competițional. Într-o formulă cu mulți jucători noi, echipa pregătită de Florin Nini a învins, scor 88-77, CSM Focșani, într-un joc ce contează pentru faza grupelor din Cupa României.

Jocul cu cei de la Focșani, disputat la Târgu Mureș, a avut trei sferturi echilibrate. În primul s-au impus vrâncenii, scor 18-17. Al doilea parțial le-a aparținut gălățenilor care s-ai impus la o posesie, scor 18-16. Înaintea sfertului decisiv cele două echipe au încheiat la egalitate, 24-24, iar parțialul care avea să decidă echipa câștigătoare a fost câștigat categoric de formația gălățeană, scor 29-19.

Cel mai bun marcator în jocul de la Târgu Mureș a fost slovenul sosit în această vară la CSM Galați, Jan Razdevsek cu 18 puncte. Marlon J. Ruffin, jucător de peste Ocean debutant în echipamentul CSM Galați a marcat 17 puncte, Guga Patashuri, Georgia, un alt jucător venit în această vară la CSM Galați a marcat 14 puncte. La victoria cu Focșaniul au contribuit și românii. Andrei Calenic a marcat 13 puncte, iar Marius Ciotlăuș a încheiat jocul în double – double cu 11 puncte și 13 recuperări. De pe bancă la victoria cu CSM Focșani au punctat: Sebastian Ionescu 9 puncte, Jordan Teddy Swopshire 3 puncte, și Sebi Boghean 3 puncte.

Duminică de la ora 19.00, CSM Galați va juca cu CSM Târgu Mureș meci decisiv de calificare la turnul final, Final 8, al Cupei României. Între primele opt din Cupa României se poate ajunge și de pe locul doi, cele mai bune două locuri doi din cele șase grupe ale competiției vor juca la turneul final.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.