X la nesfârșit. Oțelul a obținut a VIII-a remiză din Superligă

În etapa a IX-a din campionatul Superligii cei de la Oțelul au obținut a opta remiză de la revenirea în primul eșalon. Duminică seară gruparea gălățeană a remizat, scor 0-0, pe propriul teren cu Rapid București. La fel ca la majoritatea jocurilor de pe teren propriu și în meciul cu cei de la Rapid stadionul ”Oțelul” s-a dovedit a fi neîncăpător pentru fanii gălățeni, peste 12.000 de spectatori au asistat la partidă.

În prima parte cele două echipe și-au creat câteva ocazii, fără a amenința decisiv buturile. Vizitatorii au marcat în minutul 57, gol anulat la semnalizarea asistentului Bucsi Imre-Laszlo, decizie confirmată și după o verificare, destul de lungă, din camera VAR. Oțelul a încercat în mai multe rânduri poarta celor de la Rapid, Pop și Teles au replicat cu șuturi. În ultima parte a jocului Dorinel a încercat să forțeze ofensiva, Fatai a intrat în locul lui Pop, atacantul nigerian ce deține și cetățenie română nu s-a ”lipit” de gol nici în acest joc.

Oțelul a început meciul cu formula: Dur-Bozoancă – Adăscăliţei, Zivulici, Lovrici, Jelev, Cisotti, Lopez, Teles, Bodişteanu, Pop, Maciel. Au mai intrat: Miguel Silva, debut pentru Oțelul, Ghiocel, Tănasă, Fatai.

După nouă jocuri disputate din actuala ediție a fostei Liga I gălățenii sunt pe 12 cu 8 puncte din 9 jocuri. Pentru Oțelul urmează meciul de vineri de pe terenul celor de la FCU Craiova.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.