CSM Galați a învins Steaua după un meci cu 15 goluri!

15 goluri, 55 de minute de eliminare sau 52 de ”ocazii” de gol, au fost coordonatele meciului din Cupa României dintre CSM Galați și CSA Steaua București. După 60 de minute spectaculoase, intens gustate de publicul foarte numeros, ”Dunărea”, așa cum este alintată echipa de hochei de la CSM Galați, s-a impus în a doua dispută cu Steaua din Cupa României, scor 9-6.

Gălățenii au început tare și au condus cu 2-0 la jumătatea primei reprize. Paior a deschis scorul în chiar minutul de debut al meciului, Neznamov a dublat avantajul în minutul 11. După primul moment de power play al jocului CSM Galați s-a desprins la 3-0, Baskov a marcat în prima situație de 5 cu 3 a formației gălățene, în același minut 11. Steaua a modificat acel zero din dreptul ei de pe tabelă cu un gol marcat în inferioritate numerică, iar la prima pauză CSM Galați a intrat cu avantaj de 4-1 după reușita lui Baskov, tot în situație de superioritate numerică.

Într-un interval de zece minute din partea secundă s-a marcat gol după gol. Constantin a marcat pentru 5-1, în minutul 29, gălățeanul Adrian Irimia și-a ținut echipa în viață cu golul de 5-2, în minutul 30. Vladislav Teamriuc a reușit golul serii, 6-2 CSM, în minutul 34, a plecat din propria treime cu pucul, a driblat tot ce a găsit pe drum și a marcat. Finalul reprizei secunde le-a dat mari palpitații fanilor din tribune, Steaua a marcat de trei ori consecutiv și s-a apropiat la 6-5 cu un minut înainte de ultima treime.

Steaua a fost prima sancționată cu eliminare în ultima parte, moment speculat de formația gălățeană cu golul marcat de Hildebrand Szablocs a marcat pentru 7-5. Nervozitatea steliștilor a atins cote maxime, iar portarul Ord Adorjan a fost și el trimis pe banca de pedepse, imediat Emelyanenko a urcat la +3 avantajul gălățenilor, scor 8-5. Steaua mai strâns din ecart cu un gol marcat în situație de inferioritate numerică, al doilea din meciul de azi, iar Baskov a stabilit socrul final, 9-6 CSM, cu un nou gol, al patrulea al gălățenilor, marcat în superioritate numerică.

Pentru CSM Galați au evoluat:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (reverză) – portari;
  • Hildebrand Szabolcs, Evgeni Emelyanenko – Olexandre Alexandrov, Konstantin Cherniuk – Cătălin Berdilă, Szocs Attila – Raduly Norder – fundași;
  • Aleksei Baskov, Aleksander Neznamov, Sergei Paior – Patrik Machala, Mircea Constantin, Vladislav Teamriuc – Remus Gheorghe, Danalizi Gergo, Sillo Huba – Raul Maftei, Roland Benedek, Andrei Bulenadră, Raduly Szabolcs – atacanți;
  • Julius Penzes – antrenor.

Pentru CSM Galați urmează două meciuri la Cârța, sâmbătă și duminică, cu cei de la Sapientia U23, meciuri ce se vor disputa în Campionatul Național de Seniori.

CSM Galați a învins cu 9-6(4-1, 2-4, 3-1) Steaua București, într-o partidă care a contat pentru Cupa României.👌✌️👍🏒⛸️🥅
Partida a fost superbă, o adevărată pledoarie pentru hocheiul ofensiv și spectaculos.
Hocheiștii pregătiți de Julius Penzes și Cornel Chiriță au fost mai buni în prima și în ultima repriză, în timp ce steliștii au câștigat repriza secundă.👌✌️🏒⛸️🥅
Golurile învingătorilor au foat reușite de Baskov 3, Paior, Neznamov, Constantin, Hildebrand și Yemelianenko.👍💪🏒⛸️🥅

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.